Over ons

meer over de vereniging

Cantiamo is een koor met 33 man/vrouw. We zijn een drie/vier stemmig neutraal koor in Zwolle. Wij zingen een gevarieerd repertoire: van oude muziek tot en met muziek uit de twintigste eeuw. Uit de hele wereld maar ook gewoon uit Nederland. Tijdens uitvoeringen en repetities zingen we meestal met en ook zonder instrumentale begeleiding.


Af en toe werken wij toe naar een eigen optreden. Daarin is meer ruimte voor ons eigen repertoire, een mengvorm van verschillende muzieksoorten.

Tijdens uitvoeringen en repetities zingen we met en ook zonder instrumentale begeleiding. Ons repetitie adres: Muziekgebouw Domusica Radewijnsstraat 10 8022 BG Zwolle

Optredens

Pianist Pol Stam, pianist die ons tijdens concerten begeleidt

Wij zingen Met 3x per jaar kleine concerten zoals voor Zwolle zingt en Monumentendag. Zwolle Zingt heeft dit jaar als thema The Beatles Voor ons jubileum in 2024 hebben we Pastorale op het programma staan. We geven 1 a 2 per jaar een kerstconcert in een verzorgingshuis. 

Af en toe werken wij toe naar een eigen optreden. Daarin is meer ruimte voor ons eigen repertoire, een mengvorm van  verschillende muzieksoorten.