Over ons

meer over de vereniging
Cantiamo is een drie/vier stemmig  neutraal koor in Zwolle. Wij zingen een gevarieerd repertoire:  van oude muziek tot en met muziek uit de twintigste eeuw.  Uit de hele wereld maar ook gewoon uit Nederland. Tijdens uitvoeringen en repetities zingen we met en ook zonder instrumentale begeleiding. Ons repetitie adres: Muziekgebouw Domusica Radewijnsstraat 10 8022 BG Zwolle

Optredens

Met een zekere regelmaat  verzorgen we korte optredens of zijn we onderdeel van een groter geheel zoals “Zwolle Zingt !”.

Af en toe werken wij toe naar een eigen optreden. Daarin is meer ruimte voor ons eigen repertoire, een mengvorm van  verschillende muzieksoorten.

Coert Bremmers onze dirigent.

Coert is vanaf zijn 12e al kerkmusicus, achtereenvolgens als organist, dirigent en dirigent/pianist. Hij studeerde blokfluit en clavecimbel; muziekwetenschappen en koordirectie bij Jan Boogaarts en Jos Leussink. Naast zijn activiteiten als kerkmusicus dirigeert Coert zelfstandige koren: op dit moment “On y chante” in Amersfoort, “En suite” in Apeldoorn en Convocaal en Cantiamo in Zwolle. Daarnaast heeft hij diverse instrumentale ensembles onder zijn hoede, onder meer op de muziekschool De Leeuwenkuil te Deventer. Tenslotte geeft Coert cursussen voor bijvoorbeeld de Vereniging van Huismuziek en componeert hij muziek. De meeste van zijn werken zijn voor liturgisch gebruik. Regelmatig worden er kleinere of grotere projecten door hem georganiseerd.