Droogvoer voor jonge vissen:

Ontkapselde Artemia zijn artemia eieren die van de schil gescheiden zijn. Ze hoeven dus niet meer opgekweekt te worden en kunnen direct gevoerd worden. Ze zijn bij erg geschikt voor het voeren van erg jonge (kweek) vissen en kleine vissen. In eerste instantie blijven ze drijven, mocht u het ze het voer zinkend willen hebben dan kunt u de ontkapselde artemia het beste even voor weken.

Gevriesdroogde watervlooien (Daphnia) is uitstekend voer voor vissen welke behoefte hebben aan dierlijke voeding. De Watervlooien zijn ook geschikt voor jongbroed en goudvisachtige.

Dit is gemalen zeewier (Ascophyllum / Knotswier) en bestaat voor 100% uit zeewier, het is hierom een volledig natuurlijk visvoer. Het zeewier is rijk aan voedingsstoffen en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Het zeewier bevat veel vitamine B en heeft een hoog aandeel waardevolle aminozuren en mineralen. Doordat het fijn is gemalen is het ook geschikt voor jonge vissen. Het zal in eerste instantie blijven drijven. Mocht u het voer graag zinkend willen hebben dan is het aan te raden het even voor te weken zodat het water op kan nemen.